Pierre Blondé 

Mijn naam is Pierre Blondé en ik ben samen met mijn vriendin en 2 schitterende zonen woonachtig in Veghel. Begin jaren negentig ben ik begonnen met het werken in de jeugdhulpverlening. Het betrof qua werkzaamheden en doelgroep met name het begeleiden en activeren van zeer moeilijk lerende kinderen (ZMLK), zeer moeilijk opvoedbare kinderen (ZMOK), jongeren die onder toezicht stonden (OTS) en jongeren die in een jeugdinrichting verbleven (PIJ jongeren).
In de eerste jaren heb ik verschillende cursussen en opleidingen gevolgd, waaronder de HBO opleiding ‘Sociaal Pedagogische Hulpverlening’. Door de jaren heen kwam ik steeds vaker kinderen, jongeren en (jong)volwassenen tegen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS). Ook ben ik bijna 10 jaar werkzaam geweest bij een groot PGB begeleidingsbureau in de driehoek Nijmegen, 's-Hertogenbosch, Eindhoven. Mijn takenpakket bestond onder andere uit gezinsbegeleiding, jobcoaching en de coördinatie van de weekend- vakantieopvang en dagbesteding. De doelgroep bestond voor het merendeel uit kinderen, jongeren en (jong)volwassenen met een Autisme Spectrum Stoornis.

Daarnaast heb ik als ambulant pedagogisch begeleider met kinderen, jongeren en (jong)volwassenen gewerkt, zowel individueel als met het gehele gezin.

De afgelopen jaren heb ik specifiek aanvullende cursussen met het onderwerp ‘individuele begeleiding’ maar ook ‘Autisme’ gevolgd. Daarnaast ben ik sinds 2002 werkzaam bij GGZ Oost-Brabant. Eind 2013 heb ik de stap gezet om als ‘zelfstandige’ binnen de ambulante hulpverlening en jobcoaching te beginnen. Dit omdat naar mijn idee niet altijd effectieve zorg op maat geboden kan worden door een algemene organisatie/instelling.

Sinds begin 2017 mag ik ook Zorg In Natura (ZIN) bieden.

Hebt u vragen, opmerkingen en/of wilt u graag een gesprek aangaan, vult u dan onder het kopje ‘contact’ het formulier in en ik neem z.s.m. contact met u op.

Contactinformatie

Pierre Blondé

06 5390 0051
info@pierreblonde.nl